Keriman Kamer Anaokulu

Vizyon: Okulunu seven,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,sorumluluk ,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duygusu gelişmiş mutlu,güvenli,sağlıklı,başarılı çocuklar yetiştiren bir kurum olmaktır.

Misyon: İnsanlara sevgiyle yaklaşabilen, kendisiyle ve çevresiyle barışık, paylaşımcı, çağa yön verebilen kendi alanında lider bireyler yetiştirmek.Çocukların düşünmelerini, soru sormalarını düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak.Sevgi, güven, oyun ve arkadaş ortamıyla çocukları zihinsel ve duyuşsal olarak ilköğretime hazırlamak için varız.

Başarılar:

Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kerimankameranaokulu.meb.k12.tr

Adres - Keriman Kamer Anaokulu Kızılcasöğüt Mahallesi 111 Sokak No 5 ÇİVRİL / DENİZLİ

Öğretim Şekli :Yarım Gün

Yerleşim Yeri - Mahalle

Ulaşım Karayolu: Denizli´den 100km, Uşak´tan 60km, Dinar´dan 60km; Havayolu: Çardak Havalimanı´ndan 100km.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Denizli´ye 100km, Çivril´e 2km.